petak, 20. travnja 2018.

MRKONJIĆ NE POŠTUJE PRAVILA: Dohvatio se rakije pa seo za volan



Mrka došao sa Anom Bekutom na snimanje „Zvezda Granda“, a onda nategao rakiju u obližnjoj kafani, posle čega se sam odvezao autom
Milutin Mrkonjić Mrka ne poštuje zakon! Naročito onaj koji se tiče saobraćaja. Jer, da ga se pridržava, ne bi mu palo na pamet da vozi dok pije. A upravo je to uradio pre dva dana na Košutnjaku.

Političar je dovezao Anu Bekutu na snimanje „Zvezde Granda“, a onda nategao rakiju. I posle nazdravljanja on je opet seo za volan.


FOTO: MARINA LOPIČIĆ


Inače, Mrki je bila potrebna i pomoć, pa mu je Bekuta sve vreme govorila gde da skrene, a onda i kako da se parkira. Kad su izašli iz „mercedesa“, Mrka je sreo Dragana Stojkovića Bosanca. Političar mu je odmah dobacio: „O, gospodine Bosanac, gde ste pošli?“ Videvši da kompozitor ulazi u kafanu preko puta studija, gde se navodno vrši „tehnički pregled“, Mrka se obradovao i prokomentarisao: „Bosanac ide na tehnički pregled. To mi se sviđa!“

Ubrzo je krenuo za njim, a na ulazu u kafanu dočekan je sa čašicom rakije.
- Moram malo da se družim sa Bosancem. Aj živeli! Ana, dođi da vidiš kako se Bosanac registruje - rekao je raspoloženi Mrka, nakon čega je s Bekutom ušao u kafanu.

Nakon pola sata provedenih u lokalu, gde su stari prijatelji popili nekoliko pića, Mrkonjić je ispratio Bekutu u studio, a on je seo u auto i odvezao se kući.

Nema komentara:

Objavi komentar