četvrtak, 19. travnja 2018.

DAME, RECITE ZBOGOM MENSTRUALNIM GRČEVIMA! Pojavio se novi TAMPON



Vjerojatno nikada niste ni pomislili staviti u istu rečenicu marihuanu s menstruacijom, ali neko se toga sjetio. Tu je novi način da se ne samo nosite sa mjesečnicom, već i grčevima koji dolaze uz nju, a to ćete učiniti sa tamponima od kanabisa.
Inovativna tvrtka u medicinskoj industriji vjerovatno je otkrila  sasvim prirodan i vrlo učinkovit način za žene u liječenju menstrualnih grčeva i boli. Ne, to nisu zapravo tapmoni od kanabisa već prilično male kapsule, zove Foria Relief.
Kada se umetne u rodnicu kanabis tampon pruža snažno olakšanje kod bola. “Kanabis ima dugu historiju korištenja kao prirodne pomoći u ublažavanju simptoma povezanih s menstruacijom”, kažu na web stranice tvrtke.



“Naša namjera je da iskoristimo moćna ljekovita svojstva ove biljke uz korištenje savremenih tehnika vađenja kako bi se standardizirala čistoća i snaga, čime se osigurava sigurno i pristupačno iskustvo za sve žene.”
Sa mješavinom THC i CBD, tampon veličine čepića ima za cilj da “maksimalno” olakša mišiće bez izazivanja nekih halucinacija, tako da nećete osjećati se kao kod uobičajenog korištenja marihuane.
To je uzbudljiva ideja za one sa lošim PMS-om i potencijalno može promijeniti život 5 miliona ljudi koji pate od endometrioze. Ako se pokaže uspješnim u olakšavanju menstrualnih grčeva, čepić bi čak mogao biti opcija za smanjenje boli tijekom porođaja!
Ako sve ide kako treba, žene bi trebale osjećati olakšanje bolova u roku od 15-30 minuta nakon umetanja. Revolucionarna stvar i riješenje za one jake bolove tokom menstrualnog ciklusa zar ne? Recite nam šta vi mislite o ovome…

Nema komentara:

Objavi komentar