utorak, 17. travnja 2018.

FASCINANTNO OTKRIĆE: Evo kako ćete razviti svoj vlastiti ZUB u samo 9 SEDMICA!



Svi znamo da zubni implantati čine naš život lakšim, a oni su vrlo korisni i odlično rješenje za popuniti prazninu nakon što izgubite ili izvadite zub ili više njih.
Medicinski stručnjaci u stomatološkoj oblasti su napravili mnoga otkrića koja nam daju priliku za rast novih i pravih zuba u usnoj šupljini.
Kako regenerisati zub u usnoj šupljini
Dr. Jeremy Mao sa Sveučilišta Columbia bio je glavni istražitelj ovog istraživanja, a ono što je pronašao bilo je zaista nevjerojatno.
Naime, on je izgradio skele za zube čime je pomogao novoj regeneraciji zuba, a samo pomoću svoje DNK. Dakle, ova moderna tehnologija obećava svijetlu budućnost za stomatološke usluge.
Kao što smo već rekli, zubni implantati su jednostavan i učinkovit način da zamijenite izgubljene zube, ali oni još uvijek mogu uzrokovati neke probleme i komplikacije za nas.
Ovo su najčešće komplikacije koje mogu izazvati implatanti:


  • Mogu biti odbijeni od strane tijela
  • Mogu uzrokovati infekciju, a onda morate ukloniti implantat
  • Ako stomatolog nema puno iskustva s tim može oštetiti vaše desni
  • Zubni implantat se ne može povezati s vašom čeljusti na dobar način
Ovo su prednosti regeneracije zuba:
Ova moderna tehnologija vam daje priliku da zub naraste u samo devet sedmica. Uređaj mora biti postavljen i prihvaćen od strane tijela. Ova metoda koristi dobar materijal za zamjenu zuba koji nedostaje.
Vaš zub koji nedostaje se zamijeni s matičnim stanicama od vašeg vlastitog tijela. Zub se stapa s okolnim tkivom. To će povećati proces regeneracije i naravno dovesti do brzog oporavka.
Može li se koristiti ovaj postupak?
Ovaj postupak nažalost još uvijek nije dostupan za sve ljude na svijetu. Još uvijek je u procesu istraživanja i čeka odobrenje zdravstvenih vlasti.
Ovo bi mogle biti odlične vijesti za nas sve, te se nadamo da će se ova metoda vrlo brzo početi koristiti.

Nema komentara:

Objavi komentar