srijeda, 18. travnja 2018.

Majka monstrum izgazila svoju kćerku (2) na smrt! Osveta zatvorenica je bila više nego surova



Ono što su uradile ovom monstrumu od majke koja je počinila jedno od najsurovijih ubistava će vas ostaviti u šoku!
Ketrin Smit je sigurno mislila da se veoma lako izvukla kada je osuđena na zatvorsku kaznu. Naime, ona je izgazila na smrt svoju 21-mjesečnu ćerku! To je bio zaista jedan od najozloglašenijih zločina ikada počinjenih.
Međutim, ostali zatvorenici koji su bili sa njom smatrali su da kazna nije dovoljno oštra i odlučili sami da joj presude. Oni su je kaznili  na “staromodan zatvorski način”.
Aišja Džejn Smit, koja je imala samo 9 kilograma kada je umrla, nije napunila ni 2 godine kada joj je majka prekinula život jer je plakala. “Stani mama, stani tata!”, vikala je nemoćna Aišja. Ali ova se majka nije zaustavila.
Ona je gazila po grudima svoje ćerke sa takvom silinom da joj je izazvala fatalnu povredu srca i slomila 3 rebra. Djevojčica je čak odgrizla sebi jezik od siline udaraca koje joj je nanijela majka, osoba koja je trebalo da bude tu da je zaštiti.
Povrede djeteta su bile toliko teške da stručnjaci kažu da je njeno maleno tijelo izgledalo kao da je doživjela užasnu saobraćajnu nesreću. Majka je na kraju osuđena na 24 godine zatvora.
Poslata je u ženski zatvor Foston Hol koji se nalazi u Derbišajeru u Engleskoj. Ovaj zatvor uključuje “najgore britanske žene”, u koje se od sad ubrajala i Smitova.

Ovaj zločin se mahnito pročuo čak i među ženskim zatvorenicima, koje nisu bile ravnodušne prema Smitovoj. Zapravo, zatvorenici su očajnički tražili način da se osvete brutalnoj majci, zbog divljeg ubistva svog bespomoćnog malog djeteta.
Isplanirali su napad na nju, pa je tako dok je bila na zatvorskom stepeništu, Smitova napadnuta od strane najmanje 10 nesmilosrdnih zatvorenica. Izveštaji pokazuju da je vrištala u agoniji u napadu koji je trajao bar 4 minuta.
Smitova je osakaćena u brutalnom napadu u kojem su je udarale pesnicama i nogama, čak i ubole noževima. Napad su predvodile dvije žene i Smitova je bila ubodena nožem u obraz i zadobila ranu duboku 2cm.
“Dosta se govorilo o ovom napadu na Smitovu, ali se ostala većina nije priključila iz prostog razloga što nije željela da pogorša svoju zatvorsku kaznu”, rekao je jedan izvor.
“Ali te žene stvarno su se usudile da je napadnu i ostave je u lošem stanju”. Mnogi će reći da ovaj napad nije dovoljan za ono što je uradila djetetu, ali mnogima je dovoljan.
Sada ako ništa i sama zna kakav je osjećaj kada te neko nemilosrdno tuče, dok ti moliš da stane. Ne samo da će od sad razmišljati o ovome svaki put kada bude vidjela ožiljak na svom licu, već će provesti svoje dane u strahu da bi moglo da se ponovi.
Imaće dovoljno vremena da razmisli o tome šta je uradila, dok svaki dan zabrinuto gleda preko ramena. Šta vi mislite o ovome, smatrate li kaznu koju su joj priredile zatvorenice pravednom?

Nema komentara:

Objavi komentar