petak, 20. travnja 2018.

Kad je imala 12 godina, silovao je brat i ostala je trudna! Nakon 9 godina otkriva užasnu tajnu…



Teško je vjerovati, ali ovo je istina, svi mi živimo u svijetu punom monstruoznih i poremećenih ljudi. Kako neko može biti tako nehuman da ide do te mjere! Trni nas prođu od samog razmišljanja o tom činu, kako neko može silovati sestru?!
Djeca se osjećaju najsigurnije u svojoj porodici, ali ako će se članovi porodice ponašati kao ovaj, onda mislimo da zapravo ne postoiji mjesto na ovom svijetu gdje se mogu osjećati sigurno.
Ovako sada izgleda nesretna djevojka
347545
Tressa Middleton (sada 21) je živjela u krajnjoj bijedi, te bila silovana od strane vlastitog brata kada je imala samo 12. Ona je također postala ovisnik o drogama i konzumirala alkohol u ranoj dobi. Rođena od strane majke beskućnice, poslali su je za njegu.

inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; height: 0px; line-height: inherit; margin: 0px; padding: 0px; position: relative; vertical-align: baseline; visibility: visible; width: 300px;">
Nakon godinu dana, napunila je 9 i vratila se kući u Edinburghu. Zbog njezine ovisnosti o alkoholu, poslali su je natrag u skrb. U 2005. godini, Tressa u dobi od 11 vratila se u svoj dom. Te je godine njezin život se potpuno promijenio jer je bila silovana od strane njezina pravog brata.
Nakon nekoliko mjeseci od incidenta, ona je primijetila neke promjene u svom tijelu. Jedna od njezinih bliskih prijateljica rekla je da bi mogla biti trudna. Otišla je uraditi test na trudnoću i rezultat je bio pozitivan. Nije odlučila otići na pobačaj. Nakon što je rodila kćer, Tressa je dala svoju kćer za usvajanje.
Nakon devet godina od nemilog događaja, ona je skupila hrabrost da otkrije identitet od Annie-nog oca. Govoreći u televizijskom showu, ona je ispričala detaljno svoj bolan put. Ona je također izdala svoju knjigu pod nazivom ‘Tressa: 12-Year-Old Mama “, gdje je iznijela sve ono sa čime je bila suočena u mladoj dobi.
Ona je posvetila knjigu njezinoj kćeri Annie. Osjeća se loše jer je dala Annie u usvajanje. Ona kaže: “Samo se nadam jednog dana da će mi ona oprostiti.”
‘Ja znam da će to biti teško za nju kad sazna da je njezin ujak zapravo njezin otac. ” dodala je.

Nema komentara:

Objavi komentar