subota, 10. ožujka 2018.

Bijela rozen pita


Sastojci

  • 1 pakiranje gotovih rozen kora
  • za kremu :
  • Slatkog vrhnja Dolcela ( 500 ml.)
  • 200 g. ABC sirnog namaza
  • kokos za posipanje
  • Priprema

    1. 1.

      Pripremite kore te prvu stavite u dublji lim odgovarajućih dimenzija kore. Zatim pripremite kremu. Dodajte u slatko vrhnje ABC sirni namaz i miksajte do željene čvrstoće.
    2. 2.

      Na prvu koru dodajte 4 - 5 punih žlica priprmljene kreme i premažite lopaticom. Stavite drugu koru i lagano pritisnite dlanovima da se sljube krema i kora. I premažite drugu koru lagano pritisnite. Pa treću koru isto lagano pritisnite. Pa zadnju četvrtu koru i ponovo pritisnite dlanovima. Zadnju koru ne premazujete nego je posipajte kokosom ili šećerom u prahu.

    Posluživanje

    Kolač nije potrebno opterećivati ničim jer do drugog dana tako lijepo otpusti da se jednostavno topi u ustima. U paketu je bilo 8 kora a ja sam radila sa 4 tako mi je ljepše. Avi kako želite ako se odlučite iskoristiti svih 8 kora tada povećajte sastojke za kremu jer su dostatni za samo filanje tri kore.

Nema komentara:

Objavi komentar